HTML

Cégvezetek

Papp Zoltán vagyok, cégvezető. A cégvezetés szakmai feladatai mellett fontosnak tartom, hogy motiváljam, mentoráljam a dolgozókat, elősegítve ezáltal egy pozitív, produktív munkaviszony kialakulását. Ennek részeként indítottam személyes blogomat, ahol gondolatokat, személyes tapasztalatokat szeretnék megosztani a témában.

Friss topikok

  • Alternatíva: A fenti sorokkal teljes mértékben egyetértek ! Az én gyerekkori álmom megvalósítása egyszerűen kat... (2018.07.07. 08:10) Mi lesz a gyermekkori álmokkal?
  • T. Moncsi: Szia! Természetesen szívesen olvasnák néhány gondolatot, ösztönzőleg hat egy tapasztalt ember sze... (2013.11.21. 12:59) A lehetőség

2015.06.30. 10:08 pzo

Egy rádióműsor kezdete

Júniusban indult a Gazdasági Rádióban Cégvezető című új műsorom, amelyben cégvezetőknek, döntéshozóknak, vagy éppen a munkavállalóknak, alkalmazottaknak igyekszünk – ötletekkel, tanácsokkal – eligazodást nyújtani a mindennapi vezetői dilemmák között. Több ismerősöm megkérdezte: Nincs még elég dolgom ahhoz, hogy ebbe a projektbe is belevágjak?

A válaszom: De igen, szerencsére van! Mégis mozgatott valami belülről, folyamatosan, egyre erősebben. Ennek a késztetésnek tettem eleget például akkor is, amikor a blogírásba kezdtem, és ez vezetett el a rádióműsorig is. Ez pedig nem más, mint, hogy megosszam a tapasztalataimat, élményeimet másokkal, akik ezek segítségével megelőzhetik, hogy elkövessék ugyanazt a hibát, vagy ha erre nem is tudom „rávenni” őket, legalább olvashatják, hallhatják és megérthetik, hogy mi zajlott le másokban hasonló esetekben, és mi miért történt.

Évek óta erősödött bennem ez a késztetés. Ellentétben azonban a bloggal, ahol megoszthatom a gondolataimat másokkal, de nincs lehetőség azok mélyebb kibontására – a rádióműsorral ezt fogjuk megkísérelni: jobban végére járni egy-egy témának, törekedve arra, hogy mind az elméleti, mind a gyakorlati oldalt bemutassuk, összevetve azokat egymással.

Bízom benne, hogy hamarosan konkrét hallgatói kérdéseket, nézőpontokat is megtárgyalhatunk a beszélgető társakkal, szakemberekkel, amelyek majd még több – a hallgatókat érintő, érdeklő – kérdést hoznak a felszínre. Ehhez kérem a segítségüket! Eddigi főbb témáink a motiváció, a kiégés, az önértékelés és a konfliktuskezelés voltak; a korábbi műsorokat itt hallgathatják meg: http://gazdasagiradio.hu/musor?musor=7772

Annyit már most megígérhetek, hogy minden témát igyekszünk a lehető legmélyebben megvitatni, és sok hasznos javaslatot, ötletet adni a rádióműsoron keresztül a mindennapi operatív nehézségekre, élethelyzetekre. 

Kérdéseiket az info@cegvezetek.hu e-mail címre várom!

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás rádió motiváció rádióműsor Gazdasági Rádió Cégvezető

A bejegyzés trackback címe:

https://cegvezetek.blog.hu/api/trackback/id/tr217584828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása